Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-12-2019 03:34:01

k9wchi8f
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Messages: 2

Nike Air Huarache Run Sort Hvid

https://m.sportowysklep.pl/media/f1000/2015/nike/52417/1-buty-nike-wmns-air-huarache-run-black-634835-006.jpg


Med den splinternye Nike Sko Ny Model der indsamler det meste af den aktuelle opmærksomhed for så vidt angår denne klassiske linje, er silhuettens originale konstruktion fortsat en af ​​Swooshs topsælgere med hyppighed. Det næste udstyr til den tidstestede Huarache, der tjener som en af ​​de mere komfortable og alsidige sneakers på kloden, er en ren kombination af brænde orange, hvid og sejl, der hænger sammen med de lyseste af disse tre nuancer for at udgøre størstedelen af dets net og øvre gummi. Et sidste strejf af kontrast kommer via sort detalje om dens signatur-tunge kam såvel som ydersålen og gummierede hælstøbninger.


Nike Sko Dam Svart frigiver også en All-Star-version af Nike Air Huarache E.D.G.E. Nedenfor vises Nike Air Huarache E.D.G.E AS QS også med et fuldt racing-tema, da den er udstyret med "RACING" -mærke på hælen. Et sort og rødt farveskema tager sig af både den øverste og den eneste enhed, mens indlægssåler med mærke tilføjer noget mere pop til skoens samlede æstetik.


Den klassiske Huarache får en twist med Nike Sko Grå. I modsætning til Huarache Zip, der faldt sidst i 2018, graver denne gengivelse af skoen sit snøresystem. Klædt i et sort, hvidt og spil Royal farveskema. Skoen giver dig mulighed for at vippe den med lynlås, snøring eller helt fortrydt - dens polstrede bootie holder din fod sikker med en lun, sokkelignende pasform.


Ved at holde funktioner som Nike Air Huarache Run Sort Hvid neopren-sockliner og tungenemblem fra Tinker-Hatfields originale design intakt, giver Nike Air Huarache en moderne vri ved at introducere et nyt snøresystem, læderlapper og et stort hælstykke. Den øvre magenta blandes med den hvide nettetoboks, mens randen af ​​sockliner og de to nylonbånd er fremhævet med neongul. Endelig en retro hvid mellemsål klædt med en sort plastik hæl stykke afslutter udseendet af denne opgraderede Air Huarache.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com