Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-12-2019 07:38:10

i7s6cxwl
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Messages: 2

adidas eqt support 93/17

https://c1.neweggimages.com/ProductImage/AB3K_1_201903081538995295.jpg
adidas schoenen zwart oranje adidas Originals keert terug naar zijn roots met een eigentijdse reboot van de lang geliefde Equipment-lijn, bekend om pure prestaties en revolutie. Dit nieuwe EQT-model wordt de eerste basketbalschoen ooit uit de adidas EQT-lijn. Kenmerken omvatten een mid-top in een grijze colorway, witte tussenzool en groene en grijze geweven accenten op de heal.

adidas schoenen dames rood De EQT kwam oorspronkelijk in een eenvoudige kleurstelling van groen, wit en zwart, wat voor ons een zeer gedurfde keuze lijkt en dat is blijkbaar de reden voor de veel slankere en gestroomlijnde versies die adidas nu produceert. Ze brachten ook het iconische Trefoil-logo terug, waarmee een serieuze klassieker werd ontdekt die een grote hit is bij iedereen, inclusief het GTL-team!

adidas schoenen heren groen Het EQT-assortiment is gemaakt omdat de mode uit de jaren 90 een afgezwakte reactie op de luide en opzichtige jaren 80 eiste. Adidas marketing executive Robert Strasser werkte samen met ontwerper Peter Moore om de “no-bullshit” Equipment-lijn te creëren. Het ethos van het project hing terug naar de oorspronkelijke intentie van de Adi Dassler om eenvoudige, functionele, op prestaties gebaseerde kleding voor atleten over de hele wereld te produceren.

adidas eqt support 93/17 Deze moderne EQT Racing-schoenen van adidas Originals combineren moderne materialen met retro-stijl en zijn een eigentijdse versie van de klassieke hardloper uit de jaren 90. Aangekomen in een witte en zwarte kleur, zijn de sneakers gemaakt met een ademend, stretch gebreid bovenwerk, dat de voet omhult en een aansluitende, gestroomlijnde pasvorm biedt.

https://www.zwartstyle.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com