Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-12-2019 04:48:50

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 11-12-2018
Messages: 320

LL FOR 1 - LA brengt 7 december uit op nike.com

Halsey en haar kunstwerken zijn ook inspiratie voor de nieuwste Los Angeles-specifieke Air Force 1, de AF-1 ALL FOR 1 - Los Angeles. Gebruikmakend van de kenmerkende stijl van Halsey, Nike Air Force 1 Femme die diep geworteld is in de South Central-wijk waarin ze opgroeide, funkateert ze de binnenzool met een caleidoscoop van visuals, versierd Nike Air Max 90 Donne met rode en groene accenten, verwisselbare bandjes en ingeschreven met woorden van liefde.
De schoen remixt de Triple Black High tot een ode aan Los Angeles en viert degenen die gemeenschap cultiveren door creativiteit. Ge?nspireerd door kleuren, vertrouwd typografisch ontwerp en iconische posters in de stad, is de collectie van Halsey een visueel en tastbaar verhaal van South Central LA. Het tonglabel van de schoen is ingeweven met bloktekst trouw aan posters die decennia lang in de stad worden gezien, de inlegzool heeft een collage van South LA-etalages en het heeft dubrae met handgeschreven zeefdruk in lettertype vergelijkbaar met Halsey's Hieroglyph Crenshaw-project - een publiek installatie Adidas ZX 700 Mujer van hi?roglyfische gravures waarmee gemeenschappen in South Central LA hun eigen verhalen kunnen schrijven.
"We moeten allemaal bewegen, www.tobiasstiftung.de cre?ren en handelen met de verwaandheid van liefde in ons hart", zegt Halsey. “Liefde betekent familie. Het betekent mijn vrienden. Het betekent mijn vriendin. Wanneer ik werk en wanneer ik bouw, denk ik na over wie ik kan betrekken, zodat de projecten van begin tot eind gericht zijn op liefde. ”
De AF1 - ALL FOR 1 - LA brengt 7 december uit op nike.com, SNKRS en bij geselecteerde retailers in Los Angeles.2019 - Drew Henderson's barbershop, No Cuts No Glory, is representatief voor de feitelijke ontmoetingsplaatsen van Chicago. Binnen de kapperszaak wordt over Nike Air Max 95 Mujer sport, politiek en meer gedebatteerd. Voorbereidingen voor feesten worden gemaakt. En, het allerbelangrijkste, obligaties worden in de Adidas Superstar Mujer hele gemeenschap gesmeed.
Henderson en zijn winkel zijn ook inspiratie voor de nieuwste Chicago-specifieke Air Force 1, de AF-1 ALL FOR 1 - www.marinasalur.es CHICAGO. De schoen bevat een reeks grafische en materi?le elementen die de kapperszaak vieren, van een speciaal gemaakte tongtag die de skyline van Chicago omzet in het silhouet van een kam, tot aglets op basis van traditionele kapperspalen (maar met een toegevoegde Chicago-vlag-twist). Op de hiel herinnert een ponyhaarlipje aan de dagelijkse haarsneden in de winkel, terwijl een binnenafbeelding van twee handen eenheid viert.
"" Het betekent zoveel voor mij om betrokken te zijn bij de productie van een schoen die enkele van de belangrijkste dingen in mijn leven Nike Air Max 90 Femme Bleu vertegenwoordigt: Chicago, de kapperszaak en de gemeenschap. Het is een eer om een ??schijnwerper op de stad, de industrie te schijnen Nike Air Max 95 Femme en gemeenschap die me heeft gemaakt tot wie ik ben en me elke dag motiveert. Ik deel dit met iedereen ', zegt Henderson.
Creatieve aanpassingen Nike Air Max 95 Femme aan het AF1-ontwerp zijn ook specifiek gemaakt voor gebruik in kapperszaken:
Opgerolde randen maken het gemakkelijker om haar te verwijderen (er zijn geen zichtbare naden om vast te komen te zitten)
Waxveters zorgen ervoor dat gevallen haar niet vast komt te zitten
Een speciaal ontworpen ijsrubberen zool heeft een zwart / wit ruitpatroon in een ode aan de klassieke kappersvloer

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com