Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-12-2019 07:09:24

zwniktew
Nouveau membre
Date d'inscription: 03-12-2019
Messages: 2

adidas prophere maroon

https://www.rawmakery.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-AC8721-Prophere-Shoes.jpg
adidas sko mænd hvid I de sidste par år har Adidas Originals vist store hits som NMD og Pharrell Hu-serien. Nu er den seneste spanking-nye Adidas Originals-sneaker her: Adidas Originals Prophere, designet til at bygge videre på succesen med disse to streetwear-foretrukne stilarter. Prophere rammer næsten hvert eneste mærke af en cool moderne sneaker, men det er meget at leve op til, hvis det virkelig bliver Three Stripes 'seneste hit.

adidas sko grå dame Adidas Prophere har set sin store andel af kærlighed, siden han deltog i det ekspansive DragonBall Z-samarbejde, skønt det med det, der fungerer som et af højdepunkterne i 2018, er det på tide, at det tyske sportstøjmærke sørger for modellens fremtid. Aggressiv i sin overordnede design, silhuetten har en ganske kompliceret sålenhed med overordnede profilstriber, hvilket giver den mange muligheder med hensyn til eventyrlige make-ups.

adidas sko sort 2019 Med den seneste iteration har det kreative team valgt en militaristisk inspiration og klædt den sokkelignende overdel i en klassisk olivenbrun tone, skønt subtilt præget med et omgivende mønster. De tre mærker, der er buret, befinder sig som et kontrastpunkt med en rød urban camouflage skjult under overfladen.

adidas prophere maroon Adidas Originals Prophere giver et meget fortjent nikk til retro 90-tallet mode, hvad du får, når du tilføjer en moderne twist til den klassiske chunky sneaker. Mens sneakeren har lidt af en dristig og aggressiv silhuet, er den lavet af lette strikede stoffer og polstrede indlægssåler, hvilket betyder, at dine komfortniveauer vil være temmelig høje. Den kan dog bæres som en løbesko, men farveindstillingerne i kerne sort, chokrosa og kulstof gør det lige så velegnet til at bøje i dit foretrukne gadetøjsbeklædning.

https://www.sko-rabat.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com