Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-01-2020 03:58:39

vc3qcj4o
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-01-2020
Messages: 0

Reebok Pyro Wit/Team Dark Royal

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2019/03/reebok-pyro-og-2019-release-date.jpg


Reebok Schoenen Heren breidt zijn vintage line-up uit met de terugkeer van de Reebok Pyro die oorspronkelijk begin jaren 90 debuteerde. Twee originele kleuren komen aan in White / Dark Royal en de andere heeft een White / Black-Cranberry-kleurenschema. Beide zijn gemaakt met mesh en synthetisch bovenwerk met contrasterende kleuren, Hexalite-demping en klassiek Running Man-logo op de tongen.


De nieuwe stijl maakt gebruik van Reebok Schoenen Zwart silhouet, een klassieke hardloper die oorspronkelijk in 1992 debuteerde. Hier neemt de schoen een blauwe en citron groene combinatie aan, met een crèmekleurig suède en een wit mesh bovenwerk. Het ontwerp bevat de logo's van Adsum op de tong en de hak, terwijl de tonale Reebok-branding op het kwartpaneel staat. Een vleugje groen op de rubberen buitenzool completeert de speciale release.


De nieuwste inspanningen van Adsum met Reebok Schoenen Sale, gebaseerd op Boston, weerspiegelen een esthetiek van subtiliteit en zijn een door de jaren 90 beïnvloede kit die constructie van hoge kwaliteit toevoegt aan het felbegeerde ontwerp van Christian Trusser. Vectorlogo's verborgen achter overlays van varkenssuède zijn alleen verlegen in hun positie, omdat het helderblauw omlijnd door neon groen het laat springen tussen de voornamelijk witte en crèmetinten van het palet. "Adsum" geborduurd langs de tong, zacht reliëf over de hiel en gedrukt op een achtergrond van oranje over de binnenzool zorgt voor gematigde branding in perfecte afstemming op hun eigen ethos.


Met de zachte roze-paarse toon als basis, roept de Reebok Pyro Wit/Team Dark Royal dan voor het merendeel van de accenten op met grimmig zwart - van de middenvoet-branding tot het retro runner-logo op de tong en de herhalende logoprint op de veters. Verdere kleine knaltjes sinaasappel en karmozijnrood langs de inlegzool en tong voegen een beetje extra smaak toe, en een zeil-tussenzool vol boordevol DMX in de hiel maakt het uiterlijk dan compleet.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com