Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-01-2020 02:20:55

xo406whv
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-01-2020
Messages: 0

Nike Air Max 97 Wit/Navy/Groen

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/11/Nike-Air-Max-97-White-Navy-Green-921733-107-Release-Date-4.jpg


Strak in zijn stijl, stevig in Nike Schoenen Rood zijn constructie en nog steeds gewild in de wereld gedurende meer dan 20 jaar na de eerste release, de Air Max 97 is een belangrijk onderdeel van Nike's lifestyle line-up, en het is nu uitgebracht in een nieuwe "Bred" -stijl colorway met een paar alternatieve verfraaiingen. De zwarte gaasbasis van het bovenwerk is onmiddellijk bedekt met een overvloed aan overvloed aan accenten, variërend van een zwart lederen spatbord tot kiezelrode en zwarte zijstrepen. De bovenste twee gestreepte overlays reizen verder naar boven, geïnspireerd op de bullet-train, en zijn gekleed in een strak reflecterend zilver dat zorgt voor zichtbaarheid bij weinig licht, terwijl de zwarte keel zowel rode als zilveren details biedt.


Nu de zomer bijna ten einde is, knijpt Nike Schoenen Running elke ounce uit het zonnige seizoen met de nieuwste en helderste kleuren van de Air Max 97. Gekleed in gebleekt koraal, is het paar een mix van pastelkleuren en neutraal in een presentatie slechts een enkele extra kleuren verwijderd van een paasviering. De zachtroze tinten springen ondanks hun spaarzame gebruik op de onderliggende basislaag en tong.


Afgezien van het extra Nike Schoenen Heren Sale technische stijl dat wordt geleverd door de verstelbare zwarte schakelknop die over de lengte van de keel loopt, presenteren deze Nike-schoenen een look die helemaal klassiek AM97 is. De basislaag van het bovenwerk is gemaakt van een sportief grijs gaas, terwijl zwart leer wordt gebruikt op de op de bullet train geïnspireerde overlays. De enige afwijking komt via de strip direct boven het spatbord, dat een scheutje metallic zilver biedt voor contrast. Beneden bevindt zich een witte tussenzool van EVA-schuim met een zwarte Air Max-demping en een doorschijnende buitenzool maakt de look af.


Nike wordt een beetje nostalgisch met de nieuwste colorway van de Nike Air Max 97 Wit/Navy/Groen. Het nieuwe kleurenschema lijkt onofficieel geïnspireerd door de klassieke gameconsole die een jaar eerder is uitgebracht, de Nintendo 64. Het bovenwerk is gemaakt van lichtgrijs gaas met bijpassende lederen overlays die lijken op de controller van het systeem. De kleurrijke knoppen worden overal weergegeven door groene, blauwe, rode en gele details.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com