Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 15-01-2020 06:47:27

caicai2017
Membre
Date d'inscription: 11-12-2018
Messages: 320

wemmen en watersporten

De Nike Ultrabreathe sportbeha is de lichtste en meest vochtafstotende bh van Nike tot nu toe (hij werd ge?nspireerd Adidas NMD Womens door Rendone, nadat hij had getraind in een van de meest vochtige omgevingen op de Nike Air Max 2017 Womens planeet, in een zwembad had gekoeld om af te koelen en terug te komen in een drassig beha uur later). Rendone en haar team hebben de Nike Ultrabreathe sportbeha gemaakt - in lichte, medium en krachtige ondersteuningsiteraties - met behulp van zweetmapping als een gids om te zien waar vrouwen doorgaans zweten en waar ze Nike Air Max 95 Femme meer ademend vermogen nodig hebben.
Gebieden van de beha die worden blootgesteld of uitgesneden, duiden gebieden aan die voldoende ademend vermogen nodig hebben. De gebieden die niet worden blootgesteld, hebben meestal meer ondersteuning nodig wanneer ze in beweging zijn en worden ondersteund met nieuw ontworpen gaas voor luchtdoorlatendheid.
De Nike Ultrabreathe Sports Bra wordt op 30 januari uitgebracht in medium ondersteuning in Europa, Nike Air VaporMax Femme het Midden-Oosten en Afrika, en wereldwijd in medium ondersteuning op 6 februari op nike.com.Duiken in het kabbelend oppervlak van een Adidas ZX 700 Womens zwembad. Body-surfen van de brekende golven van de oceaan. Naar beneden rijden voor een hart-pompende training, of soepel glijden door een actieve herstelsessie.
Naast pure fysieke prikkels onderscheidt zwemmen en watersporten zich door het unieke gevoel van Nike Air Huarache Femme verbinding met water: de vrijheid van gewichtloosheid, de meditatieve helderheid van het leven in het water, de gelukzaligheid van de vloeibaarheid van het hele lichaam. Met dezelfde grenzeloze mogelijkheid introduceert Nike de Nike Victory Swim Collection.
De collectie, die het Nike Victory Full-Coverage-zwempak omvat, samen met afzonderlijke zwemopties - de Nike Victory Swim Hijab, de Nike Victory Swim Tuniektop en de Nike Victory Swim Leggings -www.davidgarrett.fr  brengt prestatie-innovatie naar bescheiden badkleding. Het slanke, innovatieve silhouet biedt een baanbrekende optie voor vrouwelijke atleten die volledige dekking en volledige bewegingsvrijheid in het water zoeken. Inspiratie voor de Nike Air Max 97 Femmecollectie begon met de gepassioneerde reacties van atleten op de Nike Pro Hijab - en de vastberadenheid van Nike-ontwerpers om te blijven innoveren voor Nike Internationalist Womens atleten van alle achtergronden, lichaamstypes, vaardigheden en ambities.
Terwijl ontwerpers bleven leren van atleten in verschillende gemeenschappen, zagen ze een opvallende kloof in kleding voor watersport - met name een gebrek aan opties voor vrouwelijke atleten die niet willen kiezen tussen bescheidenheid en beweging met comfort en vertrouwen. Bestaande producten ontbraken in dekking of functionaliteit, atleten deelden, waardoor ze zich bezwaard voelden door flodderige kleding, vechtweerstand in plaats van te Nike Air Max 90 Mujer Rosa streven naar persoonlijk record of zich zorgen te maken over het feit of hun hijabs en bedekkingen op hun plaats zouden blijven. presenteerde een barrière in plaats van een leiding om te genieten van het water.
"Hoe meer we luisterden, hoe meer mogelijkheden we zagen om vrouwelijke atleten in nieuwe dimensies te dienen", zegt Martha Moore, Nike Creative Director, VP. “Terwijl we onze Nike Internationalist Womens visie op innovatie blijven verbreden, zijn we verheugd om meer vrouwen te inspireren om zichzelf in de sport te zien door creatief te denken en inclusief te ontwerpen. Voor ons toont Nike Victory Swim Collection de kracht van innovatie om alle vrouwen uit te nodigen om het plezier van sport te ontdekken. ”

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com