Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-02-2020 10:25:43

717xy81x
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-02-2020
Messages: 3

Nike Air Max 95 Zwart Infrared

https://static.sneakerjagers.com/news/nl/2018/09/1-18.jpg


Opgesplitst in twee verschillende tonen, heeft de Nike Schoenen Heren zijkant donkere tinten van Blauw om de nachthemel te vertegenwoordigen, aangevuld met spikkels in verwijzing naar de sterren. De mediale knikt naar de middaghemel in lichtblauw suède. Afwerking van het thema zijn niet-passende oogjes, Navy Air-eenheden bovenop een witte tussenzool en melkachtige doorschijnende buitenzool.


Pronkend met hun affiniteit voor de Nike Schoenen 2020 geschubde fabricage met elke voorbijgaande release, is de nieuwste enigszins spaarzaam in het gebruik ervan, waardoor veel van de iconische colorway het woord kan voeren. Op het eerste gezicht zijn de heldere purpels en neutrale wit / grijze basis waar te vormen, hoewel nadere inspecties de rijkelijk uitgevoerde verfraaiingen onthullen die de verschillende lagen langs het profiel in verschillende variaties met patronen sieren.


De Nike Schoenen Zwart gladde leer- en gaasconstructies zijn onmisbaar bij het nietjespaar, hoewel hun heen en weer kleurstof vrij zeldzaam is in de standaardreeks schema's. Neuskappen, tussenzolen, tongen en voering kiezen allemaal voor de meer neutrale swathe, terwijl vermengde lagen van het brutale rood elke voorkeur voor de veelzijdige volledig belemmeren. Volttonen accentueren verder in een rijk dat veel luider is dan gewoon, een statement voor iedereen die er naar verlangt.


Uitgelicht textiel is leer, mesh en Nike Air Max 95 Zwart Infrared neopreen, versierd met weelderige slangenhuidpatronen en solide nachttinten. Paars neopreen vormt de bovenrand van de tong, aangevuld met Air Max-branding en lichtblauwe ogen die zich een weg banen door de voorvoet. Zwart gaas verschijnt langs de bovenste delen, gevolgd door grijs slangenleer eronder. De sneaker is een zwarte tussenzool met getinte luchtunitbellen die het gedimde kleurenschema completeren.


https://www.schoenensize.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com