Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-03-2020 05:43:48

z8c4pdd0
Nouveau membre
Date d'inscription: 26-03-2020
Messages: 3

Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite

https://sneakerpeeker.eu/media/image/product/71028/lg/nike-air-max-720-ao2924-012_14.jpg


Dit paar Nike Schoenen Nieuw voor het laatste en kleedt de basis in een medium kastanjebruine terwijl donkere bordeauxrode accenten zorgen voor een tonaal contrast op de bies en overlays. De enkelkleurige stijlen worden vervolgens naar beneden voortgezet, met de plastic middenvoetoverlay, de bolle 720-dempingseenheid en de geribbelde buitenzool die allemaal dezelfde rijke kastanjebruine toon oproepen als de bovenkant.


Het bovenwerk van dit paar is bedekt met een Nike Schoenen Heren Sale waarin alle kleuren van de regenboog zijn verwerkt. Het ontwerp is geïnspireerd op de Pride-vlag. De handtekening van Gilbert Baker, de ontwerper van de vlag, is te zien op het laterale hielgedeelte van de tussenzool. Deze Air Max 720 is afgewerkt met zwarte details en "Be True" geschreven in vetgedrukte letters op elk hiellipje. Het bovenwerk zit bovenop een doorschijnende Air Max-eenheid.


Nike Schoenen Grijs is van plan de laatste weken van de zomer een gloednieuwe Black / Volt-versie van de Air Max 720 te lanceren. Dit aanbod heeft een bovenwerk van zwart mesh gecombineerd met bijpassende zwarte plastic overlays. De schoen wordt benadrukt door Volt-accenten op de Swoosh-logo's en op de gehele Air Max-zool.


Het onopvallende Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite begint met een ademend mesh van perzikkleurige koraal met all-over golfachtige etsen die een futuristisch tintje geven. Bovendien zijn er lichtgrijze tinten aanwezig op de zij- en hielpanelen, hiellipjes en kleine Swoosh-logo's in het midden van de voet voor een strak accent. De bovengenoemde Air Max Unit is geschilderd in dezelfde koraaltint en biedt een stevige basis voor de schoen en wordt samengetrokken door een volledig doorschijnende buitenzool.


https://www.collectschoenen.com/

Hors ligne

 

#2 31-03-2020 06:45:03

Stashbelt52
Nouveau membre
Lieu: United States
Date d'inscription: 31-03-2020
Messages: 1
Site web

Re: Nike Air Max 720 Wolf Grey Anthracite

It is really fantastic I liked it a lot,Thanks for sharing the post.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com