Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-06-2020 05:15:54

dfa69o48
Nouveau membre
Date d'inscription: 17-06-2020
Messages: 0

Adidas Consortium x The Next Door A.R. Trainer Cream/Grijs

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0236/4333/products/EE6681-2_grande.jpg


De Adidas Schoenen Sale variant haalt zijn inspiratie uit vergelijkbare wortels om een ​​vloeiendere, gemoderniseerde kijk op 40 jaar adidas Court Archive-esthetiek te creëren. Net als bij de A.R. Trainer, de SC Premiere heeft een premium leren bovenwerk, dat wordt gecompenseerd door een rubberen tussenzool met de contrasterende gebroken witte buitenzool. De look wordt compleet gemaakt met een contrasterend hiellipje, terwijl ook de trefoil-branding op de zijkant van de schoen is verwerkt.


De Adidas Schoenen Groen is een herontwerp van de originele trainingsschoen uit de jaren 80, als een nieuwe versie van het ASC Trainer-model uit 1988. Het silhouet is geïnspireerd op de panelen van de OG en de vloeiende lijnen van de unieke tennisesthetiek van het tijdperk, met kleine variaties om er moderner en frisser uit te zien . Het bovenwerk is gemaakt van eersteklas leer, dat is afgewerkt met een veelzijdige trainingszool in jaren 80-stijl. In overeenstemming met de Originals-trend is het trefoil-logo overal verspreid.


De Adidas Schoenen Heren is geschikt voor een traditionele tennissneaker met eersteklas leren bovenwerk en atletische tussenzool. Om een ​​modern tintje te geven, voegt adi een Trefoil-logo toe op de hielkap. Three Stripes worden langs beide zijkanten uitgevoerd in gebroken witte tinten om dimensie aan het eenvoudige frame toe te voegen. Degenen die witte sneakers niet kunnen weerstaan, moeten deze optie en de minimale SC Premiere eens bekijken.


De Adidas Consortium x The Next Door A.R. Trainer Cream/Grijs. Beide silhouetten hebben gedempte kleurstellingen en worden sterk beïnvloed door klassieke adidas-sneakers. De S.C. Premiere is gebaseerd op 40 jaar silhouetten van adidas-schoenen. De sneaker is gemaakt van een premium leren bovenwerk, dat bovenop een rubberen tussenzool en een gebroken witte buitenzool zit. De SC Premiere is afgewerkt met een contrasterend hiellipje en een trefoil-logovenster aan de zijkant.


https://www.packnieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com