Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-08-2017 11:44:32

faisuny
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-08-2017
Messages: 7

adidas nmd r1 hvid Danmark

Adidas NMD R1 Sea Crystal blev adidas nmd r1 hvid oprindeligt afsløret som en prøve tilbage i 2016, men adidas har besluttet at gøre dette til en faktisk udgivelse. Skoen er klædt i et krystalfarvet krystal og turkisfarve. Den øvre kommer i en Aqua Primeknit nuance, ligesom de tre striber og hæl. Nedenfor finder du en mørkere nuance til Boost mellemsålen og EVE indlæg. Selvom denne farveway ville have været ideel til sommersæsonen, foreslår de tidlige rapporter, at vi ikke vil se dem falde til november. Ser du frem til denne udgivelse?

Adidas NMD R2 er sat til debut i dit valg af Core Black / Future Harvest, Wonder Pink / Core Black adidas nmd r2 x white mountaineering og Core Black / Wonder Pink. Ovenfor finder du alle tre par og ser at to par er overvejende sort, mens det tredje par vælger for en lyserød finish. Et sort par leveres med en pink hæludtrækfane, mens det andet sortpar benytter Future Harvest nuancer og en rød hæl pull-fane. Hvid Boost mellemsål og Hvidgummi ydersål afslutter alle tre par. Udgivelse engang i juli, holdes tunet, da mere konkret udgivelsesinfo er sikker på overfladen. Hvilket par er din favorit?

Efterfulgt af sin helt hvide adidas superstar 80s primeknit adidas Originals Superstar 80s-udgivelse har mærket tabt en anden fortolkning af sin ikoniske Superstar-serie, og denne gang går vi til den mørke side. Indtast Superstar Slip-On i "Bold Onix" - en skygge, der møder et sted imellem marineblå og mørk grå. Skoen forbliver tro mod de klassiske elementer, der har gjort superstjernen sådan en ikonisk stil - som skalletå og , Men har indbygget to dristige, elastiske stropper på tværs af vristen og er konstrueret i en super-åndbar strik øvre. Med en skumpolstret indersål og subtile branding på tungen og ydersiden er denne undervurderede sneaker en øjeblikkelig klassiker. Find 'Bold Onix' hos forhandlere som Titolo for $ 108 USD.

Adidas Stan Smith er klar til adidas stan smith boost at slå stranden scene i sommer, da vi giver dig et kig på en af ​​de nyeste farvestier, der tager en grafisk øvre. Dette par Stan Smiths kommer udført af en hvidhvid lærreds øvre, der tjener som Det perfekte lærred (ordsprog beregnet) til en overflod af strandinspireret broderi, der er placeret på skoen. Nogle af billederne set ovenpå omfatter en søstjerner, is, skateboard, flip flops, skaller, og meget mere. Nedenunder har vi en traditionel Stan Smith gummisål enhed lavet i offwhite. Planlægger du at slå stranden i sommer i dette par Stan Smiths? Se efter dem at komme til udvalgte adidas forhandlere i den nærmeste fremtid.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com