Forum d'Aide de Forumcrea

N'hésitez pas à poser ici vos questions sur ForumCrea.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2017 10:43:23

Niepan
Membre
Date d'inscription: 31-05-2017
Messages: 698

stelt eigenlijk het tegendeel

Net als veel zielzoekende negentiende-eeuwse adolescenten was ik geobsedeerd met Nike Air-technologie. Ik zou over de laatste innovaties poren, van zichtbare voorvoetlucht naar afgestemde lucht naar andere soorten lucht. Ik zou zelfs gebruikte sneakers op de vlooienmarkt kopen en ze uit elkaar scheuren om de lucht te inspecteren. Toen mijn jonge hersenen zich ontwikkelden en mijn begrip van biomechanica ontwikkelde, kwam ik tot een realisatie: Nike Air is bullshit.

Ik probeer niet te zeggen dat Nike Air nutteloos is. De gasgevulde zakken van cushioning revolutionair de sneakerwereld toen het meer dan 30 jaar geleden werd ge?ntroduceerd. Adidas Nmd Mujer Als een modeverklaring alleen, heeft de introductie van Air Max geholpen om een ??huisjesindustrie van sneakerheads en verzamelaars te cre?ren met kasten vol met ongekookte schoenen. Er is echter heel weinig echte wetenschap - ondanks Nike-commercials die anders zeggen - het idee dat het vullen van lopende schoenen met lucht onder druk zorgt voor een betere atleet. Recent onderzoek stelt eigenlijk het tegendeel voor.

Maar zelfs Nike zelf beschouwt zich nu als een marketingbedrijf. En Nike Air Max 2017 Damen zijn grootste daad? Het overtuigen van iedereen die Nike Air-technologie was, was meer dan een demonstratie van Beaverton's historisch rendabele en vaak misleidende merkenbeheersing.

Het was niet altijd zo. Terug in 1964 richtte de voormalige universiteit van Oregon runner Phil Knight en zijn voormalige coach Bill Bowerman het bedrijf op om de lopende gemeenschap te helpen toegang krijgen tot de beste Nike Air Max 90 Damen schoenen. Zij noemden het Blue Ribbon Sports (BRS), het opkomende bedrijf begon als distributeur voor Onitsuka Tiger. Blijkbaar verkoopt Bowerman de meeste schoenen uit zijn kofferbak bij track-ontmoetingen.

Het duurde niet lang voor Knight-die zijn MBA op Stanford en Bowerman had afgesloten om te realiseren dat ze hun eigen ding wilden doen. Bowerman had een geperforeerde lopende schoen die Onitsuka in 1969 vrijgegeven als de Tiger Cortez. Adidas Superstar Damen Ongeveer dezelfde tijd begon hij en Knight met een fabriek in Japan te werken om hun eigen lijn sneakers te produceren. Ze noemde het Nike. En weet je wat een van de eerste modellen was? De Nike Cortez.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com